Make your own free website on Tripod.com

 

   LAMAN LIRIK LAGU BAND AKU !!!!!    

 

      

 

Information

Laman lirik lagu aku ini, mengandungi perlbagai lagu yang dimuatkan dari 60-an sampai 90-an, anda boleh melihat dan mengambil untuk anda menyanyi di rumah atau pun dibilik air, kalau anda ade kebolehan menyanyi bolehlah anda hubungi aku di email : hadith99@yahoo.com. . Aku ade menubuhkan sebuah studio dan band untuk bermain di function rumah orang khawin atau di kenduri majlis atau pun di restoran. lagu, group yang aku main nie ade bermacam-macam rentak, cuma org putih kurang sikit , nanti bila kami main lagu org putih, nanti org tua-tua tak faham lak. So  ini lah lagu kebanyakan yang kami gemar main kan..Kalau di ikutkan, banyak lagi lirik lagu yang belum aku masudkan kedalam laman aku ini, harap dimaaafkan aku nie....next time jika aku ade kelapangan aku akan masukkan kedalam laman aku ini...so kepade peminat laman ini....jangan risau ok.........bye....w'salam...

 

Gambar Studio Aku

Gambar ini diambil didalam studio 

didalam bilik tidur aku, mase ini 

studio aku masih di  rumah,drum 

yang aku  gunakan adalah jenis 

drum Lazer,  











Ini pulak adelah group Alternative 

aku, tempat aku bermain ini adelah 

dirumah kawan aku, inilah tempat aku 

selalu training untuk aku bermain di 

majlis kenduri. Barang ini semua 

adelah kepunyaan Mizan .









Ini pulak adelah gambar aku tengah 

jamming dengan member dari tempat 

kerja aku,gambar  ini semasa aku

 sedang berkerja sebagai technician 

mantainence di CPT batu 3 Shah 

Alam.









Lagu    Pop Rock

 

   Lagu 60-an

  1. APA NAK DIKATA - XPDC

  2. ENIGMA - WINGS

  3. SUZANA

  4. DIPENJARA JANJI - AWIE

  5. MISTERI MIMPI SYAKILA - WINGS

  6. INTAN KESEPIAN - WINGS

  7. DI AMBANG WATI - WINGS

  8. BERNAFAS DALAM LUMPUR - WINGS

  9. JEMU - MAY

  10. SEROJA - SEARCH

  11. GADIS MISTERI - SEARCH

  12. ABADI KAN MEMORI - CROSSFIRE

  13. REALITY DAN FANTASI - CROSFIRE

  14. PELANGI JINGGA - CROSSFIRE

  15. SEJATI - WINGS

  16. KERANA TAKDIR - VAGRANT

  17. NURNILAM SARI - WINGS

  18. -MENITI SURATAN - MAY

  19. SETIA DALAM KACAMU - SEARCH

  20. SKETSA SEBUAH CINTA - MAY

  21. AKU MASIH DI SINI

  22. SONG FROM THE UNWANTED SON - FTG

  23. BILA CINTA DI DUSTA

  24. TANYA SAMA ITU HUD-HUD

  25. APOKALIPS - M.NASIR

  26. THE BEATLES - I WANT TO HOLD YOUR HANDS

  27. NORMAH

  28. BERSYUKUR

  29. SATELIT PUAKA

  30. BAZOOKA PENAKA - WINGS

  31. JERANGKAP SAMAR

  32. SEMBUNYI

  33. HOLY DIVER – FTG  

  34. BLACK NIGHT -FTG

  35. NOTHING ELSE MATTER – METALLICA

  36. I SHOT THE SHERIF –FTG

  37. ORANG TIMUR – SOFEA

  38. 60 DAYS IN HELL – FTG

  39. MATA KUCING

  40. PELAYARAN

  41. HONKY TONG KOSONG

  42. MANA TAHAN – FTG

  43. ROCK ‘N’ ROOL LUPUNYA SUKA

  44. RANTAI

  45. DIPERSIMPANGAN

  46. PANGGUNG KHAYALAN

  47. TINGGALKAN SATU PELURU

  48. ROCK ‘N’ ROLL PIE-SEARCH

  49. INFLASI

  50. LENA DI ULIT INTAN – WINGS

  51. GEGAR GUNUNG GEMORA - WINGS

  52. RACUN BERMADU

  53. BUKAN MILIK AKU

  54. HIJAU BUMI TUHAN

  55. SEIRAS

  56. RINDU SERINDU RINDUNYA-SPOON

  57. SATU TITIK YANG KOSONG – WINGS

  58. TERHARU

  1. DARA PUJAAN

  2. PUJAAN HATI KU

  3. CINCIN EMAS

  4. INAI DI JARI

  5. DARI KACA MATA-MAY

  6. SUCI-MAY

  7. HIDUP BERSAMA

  8. MALAM PASAR RIA 

  9. SELAMAT PENGANTIN BARU

  10. KISAH DAN TAULADAN

  11. AKU , DIA DAN LAGU

  12. KENANGAN KU

  13. PERACUN KALBU

  14. ANAK TIONG-JOGET

  15. JOGET PAHANG

  16. CINTAKU 100%

  17. DAG,DIG,DUG

  18. SELAMAT TINGGAL PUJAAN

  19. KU PERGI TAKKAN LAMA

  20. KASIH TAK SUDAH

  21. JELINGAN MANJA

  22. IRAMA DESA SEBERANG

  23. DENDANG REMAJA

  24. BAJU KEBAYA

  25. JOGET ‘ALA’ EMAK KHAWINKAN AKU

  26. ASAM DI GUNUNG GARAM DI LAUT

  27. CINTA SABUN MANDI - IWAN

  28. JOGET SENDA GURAU-SENARIO

  29. JOGET BERHIBUR - SITI NURHALIZA

  30. DARAH MUDA

  31. BIARLAH AKU PERGI

  32. SURATKU UNTUKMU

  33. OH FATIMAH

  34. LA ‘O’ BE

  35. KENANGAN DI PANTAI SANTUBUNG

  36. JOGET GEMBIRA

 

 

Di laman ini banyak lagi lagu baru yang belum sempat aku nak masukkan dan juga banyak lagi lirik lagu yang aku tidak dapat, so kepada pelawat laman ini , harap anda dapat send email pd aku seperti tertera di atas untuk berkongsi lirik-lirik lagu yang menarik

 

Balik Ke Mainpage

[Main page] [Family ku] [Biodata Ku] [Al-Kisah] [Links]